torstai 15. elokuuta 2013

Most favorite outfits, vol. 1

Vähän venyi asukokonaiuuksien laittaminen, mutta oikeasti en ole kerennyt! En ymmärrä miten jotkut kahdenkin lapsen äidit kerkiävät kirjoittamaan blogia lähes joka päivä, (kateellisena nostan siis hattua) kun minä juuri ja juuri kerkiän sen kerran viikossa ehkä, haaveillen kuitenkin joka päiväisestä postauksesta!
Mutta nyt ennen kun palataan takaisin vaateasiaan, Ayduskan pikapikakuulumiset!

Aydalla alkaa nyt rytmittyä päiväunetkin vuorokaudella, pari/kolme kertaa päivässä tyttö nukahtaa korkeintaan tunniksi lepuuttamaan silmiään. 
Päiväunet alkoi tuossa noin 3-4 päivää sitten, kun hän oppi kiljumisen jalon taidon. Koko seuraava päivä menikin kiljuessa ja illalla oltiin sitten niiiiiiiiin väsyneitä, että paha mielihän siinä vain tuli.
Myös liikkuminen on nyt paljon helpompaa ja tyttö varmaan kohta alkaakin rullaamaan täällä ympäri, kyljeltä toiselle ja taas. Eilen Ayda menikin ympyrää lattialla: Selältä mahalle, siitä kyljelleen ja takaisin selälteen ja tätä hän toisti minne suuntaan milloinkin! Ihana nähdä kuinka noin pieni vauva kehittyy ja vielä hirmu tahtia!

Lupailin, että jos kerkiän, kuvaan omiakin leppariasuja, mutta kappas vain, jäi kuvaamatta Aydankin vaatteista varmaan puolet! Elikkä tulossa on vielä ainakin osa 2 tai osa 3 ellei useampikin.


Housut on ihanan rennot, löysät ja helpot sammarit. Taskut ja rusetit ovat aivan ihana yksityiskohta viininpunaisissa sammareissa. (Kyllä, ei ollut kunnon kameraa ja värit ovat vääristyneet tässä..)

Rakastan kaikkia vauvan vaatteita, missä on röyhelöitä yms.! Keltaiset farkut ovat ihan aitoa farkkua, ne ovat vielä hieman väljät ja mahdollistaa siksi käytön vielä hetken ainakin. Farkku ei todellakaan ole mikään helpoin ja nopein vaatevaihtoehto, siksi näitäkin farkkuja käytetään vain erikoistapauksissa. Se tuo taas plussaa tasapainoksi tuolle miinukselle, että nämä oikeasti ovat lämmin vaihtoehto!

Pinkki pilkullinen Body ja  farkkulegginsit. Nuo ovat kaksi ehdotonta leppariani. Taas kerraan, tuo ihana hapsuinen takaosa: <3 isoisosydän! Ja mukavuus ja helppous on luokkaa 10! Ja en tiedä vaatekappaletta, jonka kanssa nämä ei olisi vielä sopinut yhteen! Bodyn sain ystäväni äidiltä kun Ayda syntyi, menee varmaan vielä kuukaudenkin päästä, onneksi

Luonnonvalkeat verkkarit, neon värisillä pikkuruisilla pilkuilla ja pinkeillä kiristysnauhoilla. Nuo ovat ihanat, lämpimät ja käytännöliset, miinus puoli on vain se, että näidn housujen kanssa ei sovi kovin moni body kaveriksi, kyseinen luonnonvalken bodyn lisäksi äskeinen pinkki body.


Tuo body... Uusi lempparini. Ostimme sen mummilta saadulta lahjakortilla noin kuukausi sitten. Ja houut muistuttavat hieman haaremihousuja ja ovat todella mukavat ja käytännöliset, sekä sopii lähes asun kuin asun kanssa! Aydalla on tänään ollut kyseinen asukokonaisuus yllänsä.

Muumi-college on tuore löytö lähikirppikseltämme ja vielä todella hyvä sellainen, sillä paita on tosi lämmin sekä mukava joka sopii oivasti tuleviin syksyisiin ilmoihin. Olen myös ihan rakastunut tuohon pinkkiin nappiin, joka on aivan ihana yksityiskohta muuten simppelissä paidassa. Pidän myös siitä, kuinka helmaa kohden paita levenee, joka tuo collegeen kivaa mekkomaisuutta. Ja vaikkakin väri onkin musta, tuo on todella tyttömäinen, ja päällä vielä tyttömäisempi, haha! Myyn sateenvarjossa on ihania glitteri-läiskiä!
Pinkit Espritin housut ovat jousavat sekä ihanan pirteät päällä. Ne ovat todella helppopukea ja ne ovat todella hyvät päälläkin.


Tässä oli nyt osa asuista ja toki yhdistelen asusteita keskenään, piti kuvata sekin mutten kerennyt, joten ensikerralla voi tulla yhditelyjäkin tämän asian yhteydessä. Tietenkin asujen yhdistely riippuu ihan säästäkin, päivän sisällöstä ynnä muusta sellaisesta. Jätin esimerkiksi toppi&sortsi-asut pois tästä postauksesta kokonaan, sillä niitä ei ole nyt taas hetkeen voinut pitää kun ilmat ovat alkaneet viiletä. (terveisin ikuistakesääsuomelle-toivova...)
Tykkään myös käyttää vauvoille sopivia asusteita asujen kanssa, kuten tossuja, kenkiä, villasukkia, hattuja, pipoja, huiveja...


Millainen pukija olen äitinä..

Pitää vielä kertoa hieman siitä millainen pukija olen äitinä, sillä olen niin paljon lukenut sekä kuullut joidenkin ihmisten suorastaan haukkuvan äitejä, jotka haluaa pukea lapsensa tyylikkästi, mutta korostan tässä myös että mukavasti sekä käytännöllisesti. Ei se tee minun mielestäni todellakaan äidistä huonoa, jos panostaa lapsensa vaatteisiin. Päin vastoin. Äiti haluaa lapsellensa aina parasta ja minullakin vaatteet kuuluu siihen listaan. Tottakai raja menee minulla siinä, mikä ei enää oikeasti ole mukava vauvan päällä, on liian vaikea pukea/riisua (vauvoilla kun niitä vaatteita joutuu useamman kerran vekslaamaan edestakaisin). Ayda onnekseni ei vihaa eikä rakasta pukeutumista. Hän ei vain välitä. Jos Aydaa jututtaa kun puetaan, ei pukeminen häntä häiritse tai estä höpöttämästä.
En myöskään pue lastani muita ihmisiä varten. Puen hänet ennen kaikkea hänen itsensä takia: suojaamaan auringolta, tuulelta, kylmältä, märältä. Pitämään hänet lämpimänä sekä mukavuutta yllä.
Aydakin kun on kesä-vauva, olemme miljoona kertaa mennyt ''ällörumissa'' haalareissa ulos, koska muut välikausivaatteet ovat aivan liian isoja..Ollaan me niissä idiootti-isoissa ulkovaatteisakin menty ulos muuten!


Yhteenvetona siis: mukavat vaatteet Aydalle, ulkokuori äidin silmän mukaan! Vielä loppuun vähän tämän päivän kuvia! Koitetaan saada tämä vaatepostaus hyvään vauhtiin, ettei menisi tässä välissä viikkoa ilman mitään kuulumisia! Jos ei niin vähintään joka toinen päivä koitan tulla jotain päivittämään edes, arkeni keskellä!
Tänään ensimmäistä kertaa unissaan Ayda oli kääntänyt äidille selän, kun heräsin aamulla. :((!
Kohta se menee jo kouluun...

Ayda kattelee ku äiti höpsöttää.


Löysin nää farkut kellarista kun kävin kaivamassa sieltä vanhan Longchamp laukkini! Oon pitkään kaivannut korkeavyötäröisiä farkkuja, ja ne löytykin omasta kellarista!

Tässä me kukkapaita tytöt!

<3// Jamiina



2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että jaksat arjenkeskellä panostaa bloggaukseen sinun ja tyttäresi elämästä, ennenkaikkea äiteydestä! Muutenkin, todella kaunis ajatus, sillä tyttö voi lukea blogia sitten isompana :)

    VastaaPoista